Veiarbeid, skilting og manuell trafikkdirigering

Under veiarbeid og andre typer arbeid som påvirker trafikken er det visse forskrifter og regler som er satt opp av Statens vegvesen. Når vi blir hyret inn i forbindelse med veiarbeid sørger vi for at det blir skiltet på en forskriftsmessig måte, samt at vi har kompetanse innen manuell trafikkdirigering både med og uten ledebil. Våre medarbeidere har utdannelse og lang erfaring fra mange forskjellige oppdrag på Østlandet, Vestlandet, Sørlandet og Midt-Norge.

Mange av våre kunder tar også kontakt med oss når det gjelder store arrangementer og events, som for eksempel idrettsstevner eller større konserter. Her kan vi tilpasse vår kapasitet i forhold til arrangementet og de lokale forhold slik at vi på en effektiv og profesjonell måte får avviklet trafikk og parkering. Vi tar også oppdrag for kjøpesentre som ønsker trafikkdirigering eller parkeringsassistanse under travle høytidsperioder eller ved andre anledninger.

I tillegg til å bidra med arbeidsvarsling og trafikkdirigering når det er veiarbeid, kan vi også planlegge og utføre skilting etter Statens vegvesen sine forskrifter og regler. Med lang erfaring i mange forskjellige oppdrag kan vi garantere full konsentrasjon og oppmerksomhet når vi er på jobb. For oss vil alltid sikkerheten komme i førersetet.

Veiarbeid – Kurs og utdanning

Våre kursholdere er autorisert av Statens vegesen og Vegdirektoratet, og holder kurs 1 for alle som skal drive med veiarbeid og kurs 3 for alle som ønsker å arbeide med manuell trafikkdirigering og arbeidsvarsling. Dette er en jobb hvor hver dag er annerledes og man får muligheten til å reise mye rundt i vårt vakre land. Kurslokalene ligger sentralt plassert på Jessheim, ikke langt unna Oslo Lufthavn Gardermoen.

Ønsker du mer informasjon om arbeidsvarsling ved veiarbeid, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie