Trafikkregulering

ved veiarbeid

Å være ansvarlig for trafikkregulering i forbindelse med veiarbeid eller annet krever at man hvert eneste sekund har full oppmerksomhet og fokus på oppgaven man skal utføre. Dette er et arbeid der sikkerhet står øverst på lista, og det tar vi meget alvorlig når vi er ute oppdrag. Våre oppdragsgivere engasjerer oss på Østlandet, Vestlandet, Sørlandet og Midt-Norge.

Når det gjelder trafikkregulering utfører vi komplett arbeidsvarsling som inkluderer manuell trafikkdirigering. Her kommer det an på forholdene og behov om man ønsker at vi også bemanner en ledebil til kolonnekjøring. Vi kan også sørge for følgebil under spesielle eller krevende transportoppdrag. Med en forskriftsmessig utstyrt følgebil og en sjåfør med lang erfaring innen slike oppdrag, kan du være sikker på at vi loser deg trygt fram til fraktens destinasjon.

Dersom du ønsker hjelp med trafikkregulering i forbindelse med et stort arrangement, er det bare å ta kontakt med oss. Vi sørger for en effektiv og profesjonell trafikkavvikling uansett størrelse på arrangementet. For kjøpesentre kan vi tilby trafikkdirigering og parkeringsassistanse ved travle høytider eller andre anledninger der det er mye trafikk. Alle våre tjenester blir utført i henhold til forskrifter og regler fra Statens vegvesen og Vegdirektoratet.

Utdannelse innen trafikkregulering

Har du vurdert å arbeide langs de norske veier og på denne måte bidra til en tryggere reise for norske bilister, kan vi hjelpe deg. Våre kursholdere er autorisert av Statens vegvesen til å holde kurs 1 for deg som ønsker å arbeide langs veien og kurs 3 for deg som ønsker å jobbe med manuell trafikkdirigering, kolonnekjøring og arbeidsvarsling. Kursene blir primært avviklet i våre lokaler på Jessheim nær Gardermoen.

Ønsker du mer informasjon om trafikkregulering eller noen av våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie