Trafikkdirigering med

stødig hånd

I flere år har TrafikkDirigering AS levert komplette tjenester innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Midt-Norge. Når man arbeider med trafikkdirigering har man et stort ansvar som krever at man til enhver tid er nødt til å ha full oppmerksomhet og konsentrasjon da det handler om både egen- og andres sikkerhet.

Over hele vårt dekningsområde har vi hjulpet våre oppdragsgivere med manuell trafikkavvikling ved vegarbeid, særlig asfaltlegging og tunnelarbeid. I tillegg kan vi også sørge for arbeidsvarsling både med og uten ledebilkjøring. Med god forståelse av trafikken sørger vi for at det hele flyter og blir avviklet på en smidig og effektiv måte for alle involverte.

Med lang erfaring og høy kompetanse kan vi utarbeide planer for arbeidsvarsling og skilting. Om ønskelig kan vi også ta hånd om det praktiske arbeidet, da vi har de nødvendige godkjenninger som Ansvarshavende fra Statens vegvesen.

Utdanning i trafikkdirigering

Har du lyst til å oppleve et spennende yrke med god lønn og en del reising, kan vi tilby godkjent utdanning i trafikkavvikling og arbeidsvarsling. Om du ønsker å starte på utdanningen, krever det blant annet at du har førerkort i klasse B. Dette er nødvendig for å ha en god nok forståelse av trafikken. Kursing av personell foregår i våre lokaler og fasiliteter på Jessheim, ikke langt unna Gardermoen.

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester innen trafikkdirigering og arbeidsvarsling, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie