Om oss

TrafikkDirigering AS startet sin virksomhet i 2010 på Jessheim i Ullensaker kommune, og flyttet januar 2017 inn i nytt hovedbygg ved Oslo lufthavn, Gardermoen. Selskapets markedsområde har vært og er trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet i Norge.

De første årene var selskapet konsentrert om manuell trafikkdirigering og ledebilkjøring knyttet til asfaltlegging og tunnelarbeid. Strategien var å løfte kvalitets- og seriøsitetsnivået i bransjen. Dette ble en suksess, og etter hvert er tjenesteområdet også utvidet med egen avdeling med kompetanse og utstyr for sperring av flerfeltsveier. TrafikkDirigering fremstår i dag som komplett leverandør av arbeidsvarsling ved veiarbeid.

Miljø

TrafikkDirigering AS tar miljø på alvor og har som mål å opptre i samsvar med aktuelle miljø og samfunnsreguleringer. Selskapet har hele tiden prioritert samfunnsansvar, og er blant annet sertifisert som Miljøfyrtårn.

Soliditet

Bedriften har sunn økonomi, innehar AA rating (dobbel A), og ble Gaselle-bedrift både i 2014, 2015, 2016 og 2017. TrafikkDirigering AS inngår i det børsnoterte Saferoad ASA konsernet, som er en sterk aktør innen trafikksikring i Norden, Øst- og Sentral-Europa. Medlemskap i byggenæringens StartBANK er en selvfølge (medlemsnummer 141734).

Vi tilbyr kurs og opplæring

Faglig konsulent Geir Hvidsten er autorisert av Statens vegvesen, Vegdirektoratet til å holde kurs 1 for alle som skal utføre arbeid på veg, og kurs 3 for alle som skal drive manuell trafikkdirigering. Han arrangerer også kurs 2 for Ansvarshavende.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.