Om oss

TrafikkDirigering AS startet sin virksomhet i 2010 på Jessheim i Ullensaker kommune, og flyttet januar 2017 inn i nytt hovedbygg ved Oslo lufthavn, Gardermoen. Selskapets markedsområde har vært og er trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet i Norge.

De første årene var selskapet konsentrert om manuell trafikkdirigering og ledebilkjøring knyttet til asfaltlegging og tunnelarbeid. Strategien var å løfte kvalitets- og seriøsitetsnivået i bransjen. Dette ble en suksess, og etter hvert er tjenesteområdet også utvidet med egen avdeling med kompetanse og utstyr for sperring av flerfeltsveier. TrafikkDirigering fremstår i dag som komplett leverandør av arbeidsvarsling ved veiarbeid.

Trafikkdirigering er kredittverdigeLogo for StartBANK

 

Miljø

TrafikkDirigering AS tar miljø på alvor og har som mål å opptre i samsvar med aktuelle miljø og samfunnsreguleringer. Selskapet har hele tiden prioritert samfunnsansvar, og er blant annet sertifisert som Miljøfyrtårn.

Soliditet

Bedriften har sunn økonomi og ble Gaselle-bedrift både i 2014, 2015, 2016 og 2017. TrafikkDirigering AS inngår i det børsnoterte Saferoad ASA konsernet, som er en sterk aktør innen trafikksikring i Norden, Øst- og Sentral-Europa. Medlemskap i byggenæringens StartBANK er en selvfølge (medlemsnummer 141734).

Våre verdier definerer vår bedriftskultur, hva vi tror på og hva vi mener er viktig. De styrker lagånden, vår utvikling og tro på fremtiden. Verdiene minner oss om vår oppgave om å bidra til et tryggere liv langs veien.

Omtanke

Sikkerhet er grunnlaget for alt vi gjør, og vårt mål er at alle mennesker langs veien skal komme trygt frem. Våre produkter og løsninger er skapt med tanke på mennesker og miljøet. De er av høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Vi viser omtanke ved å være proaktive, ærlige og konstruktive i vårt samspill med hverandre og våre omgivelser. I vår daglige drift er helse og sikkerhet til våre ansatte høyt prioritert. Vi vil at alle våre ansatte skal komme seg trygt hjem og vokse i sitt personlige og profesjonelle liv.

Gjennom trygge løsninger, en tilfredsstillende arbeidsplass og en virksomhet som harmonerer med miljøet, leverer vi verdi til samfunnet.

Integritet

Våre ansatte er eksperter innen sitt felt. Ved å levere nøyaktig informasjon og kvalitet på alle nivå, holder vi vårt ansvar om å være en pålitelig partner. Vi overholder alltid lover og regler og behandler omgivelsene våre med respekt.

I vårt arbeid mot Nullvisjonen tar vi ansvar for å dele kunnskap og ta opp spørsmål om trafikksikkerhet ved å løfte opp relevante temaer i vår kommunikasjon. Vi jobber i en åpen bedriftskultur hvor vi går foran med et godt eksempel, holder løfter og deler kompetansen vår med hverandre og omgivelsene.

Våre ansatte er energien som driver motoren vår. Med vår motiverende og drivende bedriftskultur er vi alltid på vei fremover og jobber for å være fremst i markedet.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.