Om oss

TrafikkDirigering AS startet sin virksomhet i 2010 på Jessheim i Ullensaker kommune, og flyttet januar 2017 inn i nytt hovedbygg ved Oslo lufthavn, Gardermoen. Selskapets markedsområde har vært og er trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet i Norge.

De første årene var selskapet konsentrert om manuell trafikkdirigering og ledebilkjøring knyttet til asfaltlegging og tunnelarbeid. Strategien var å løfte kvalitets- og seriøsitetsnivået i bransjen. Dette ble en suksess, og etter hvert er tjenesteområdet også utvidet med egen avdeling med kompetanse og utstyr for sperring av flerfeltsveier. TrafikkDirigering fremstår i dag som komplett leverandør av arbeidsvarsling ved veiarbeid.

Miljø

TrafikkDirigering AS tar miljø på alvor og har som mål å opptre i samsvar med aktuelle miljø og samfunnsreguleringer. Selskapet har hele tiden prioritert samfunnsansvar, og er blant annet sertifisert som Miljøfyrtårn.

Soliditet

Bedriften har sunn økonomi og ble Gaselle-bedrift både i 2014, 2015, 2016 og 2017. TrafikkDirigering AS inngår i det børsnoterte Saferoad ASA konsernet, som er en sterk aktør innen trafikksikring i Norden, Øst- og Sentral-Europa. Medlemskap i byggenæringens StartBANK er en selvfølge (medlemsnummer 141734).

Vi tilbyr kurs og opplæring

Faglig konsulent Geir Hvidsten er autorisert av Statens vegvesen, Vegdirektoratet til å holde kurs 1 for alle som skal utføre arbeid på veg, og kurs 3 for alle som skal drive manuell trafikkdirigering. Han arrangerer også kurs 2 for Ansvarshavende.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.