Om oss

TrafikkDirigering AS er en komplett leverandør av arbeidsvarsling ved veiarbeid og utfører sikker og effektiv trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet.

Vår hovedoppgave er å sikre fremkommelighet og god trafikkflyt under alle arbeidsforhold.

Sikkerhet på veien er viktig for begge parter, både trafikanter og de som arbeider på veien. Vi dekker alle arbeidsoppgaver, fra enkel omskilting og dirigering til mer komplekse trafikkomlegginger på høyhastighetsvei med nødvendig sikringsmateriell, arbeidsvarsling og putebiler.

Sentralt plassert på Gardermoen

Fra vårt service -og hovedkontor på Gardermoen holder vi kurs, utarbeider skiltvedtak, og administrerer våre arbeidslag over hele landet. Her server vi også lastebiler, skilt, hengere og utstyrspark for øvrig. TrafikkDirigering har siden 2010 levert sikkerhetstjenester på vei til de største vei-entreprenørene i Norge. Vi er nå et av Norges største aktører på dette feltet og utvider stadig på nye områder.

Over 15.000 skiltvedtak..

Siden oppstarten som gründerbedrift i 2010 har vi søkt og gjennomført over 15.000 skiltvedtak og håndterer dirigenter og arbeidslag over hele landet. Med Saferoad ASA i ryggen tar vi stadig større markedsandeler, og det trives vi godt med. Som del av et større nettverk med stor kompetanse innen sikkerhet på vei, er du som kunde sikret en profesjonell samarbeidspartner som gir både forutsigbarhet og trygghet.

9

Miljø

TrafikkDirigering AS tar miljø på alvor og har som mål å opptre i samsvar med aktuelle miljø og samfunnsreguleringer. Selskapet har hele tiden prioritert samfunnsansvar, og er blant annet sertifisert som Miljøfyrtårn.

9

Soliditet

Trafikkdirigering er kredittverdigeBedriften har sunn økonomi og ble Gaselle-bedrift i 5 år på rad årene 2014-2018. TrafikkDirigering AS inngår i det børsnoterte Saferoad ASA konsernet, som er en sterk aktør innen trafikksikring i Norden, Øst- og Sentral-Europa.

Vi er medlem i byggenæringens StartBANK (Medlemsnummer 141734).

9

Integritet

Våre ansatte er eksperter innen sitt felt. Ved å levere nøyaktig informasjon og kvalitet på alle nivå, holder vi vårt ansvar om å være en pålitelig partner. Vi overholder alltid lover og regler og behandler omgivelsene våre med respekt.

I vårt arbeid mot Nullvisjonen tar vi ansvar for å dele kunnskap og ta opp spørsmål om trafikksikkerhet ved å løfte opp relevante temaer i vår kommunikasjon. Vi jobber i en åpen bedriftskultur hvor vi går foran med et godt eksempel, holder løfter og deler kompetansen vår med hverandre og omgivelsene.

TrafikkDirigering AS blir etablert

dirigentlag på veien

9

Våre verdier

Våre verdier definerer vår bedriftskultur, hva vi tror på og hva vi mener er viktig. De styrker lagånden, vår utvikling og tro på fremtiden. Verdiene minner oss om vår oppgave om å bidra til et tryggere liv langs veien.

Omtanke

Omtanke er motoren i vår visjon om å gjøre livet på veien tryggere. Vi bryr oss om mennesker langs veien, våre kunder, ansatte og miljøet.

Driv

Våre ansatte er energien som driver motoren vår. Med vår motiverende og drivende bedriftskultur er vi alltid på vei fremover og jobber for å være fremst i markedet.

Integritet

Integritet er kompasset vi bruker for å navigere våre handlinger. Vi er profesjonelle, pålitelige og ivrige etter å dele kunnskap med hverandre og omgivelsene.