Kolonnekjøring

TrafikkDirigering AS sørger for kolonnekjøring ved behov for oppdragsgivere på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Midt-Norge. Etter mange oppdrag over hele dette området, har vi tilegnet oss en kompetanse som gjør oss i stand til å løse trafikale problemer – som kolonnekjøring – på en smidig og sikker måte.

Under kolonnekjøring er fokus alltid på sikkerheten og derfor krever vårt arbeid at vi alltid er hundre prosent oppmerksomme og fokuserte når vi er ute på forskjellige oppdrag.

Når vi utfører arbeidsvarsling med ledebilkjøring er det som regel fire personer i teamet og disse vil alltid utføre oppgaven i henhold til Statens vegvesens retningslinjer. I tillegg til kolonnekjøring kan vi også sørge for planlegging og utførelse av skilting. Alle våre tjenester blir utført i henhold til forskrifter og regler fra Statens vegvesen.

Vi har erfarne sjåfører med mange oppdrag bak seg som disponerer forskriftsmessig utstyrt ledebil med varslingslamper og fleksible varslingsskilt. Mange oppdrag, høy kompetanse og moderne utstyr gir våre kunder en sikkerhet når forholdene kan være vanskelige.

Lær å kjøre kolonnekjøring

Med autorisasjon fra Statens vegvesen kan våre kursholdere holde kurs 1 for deg som ønsker å arbeide med eksempelvis kolonnekjøring på veien og kurs 3 for deg som ønsker å lære manuell trafikkdirigering og arbeidsvarsling. For å kunne være med på disse kursene kreves det at man har førerkort klasse B.

Ønsker du å mer informasjon om kolonnekjøring, kurs eller noen av våre andre tjenester, er det bare å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie