Arbeidsvarsling og trafikkavvikling

-Komplette tjenester

Vi sørger for en effektiv trafikkavvikling uansett om det gjelder en strekning med veiarbeid eller i forbindelse med et stort idrettsarrangement. TrafikkDirigering AS har høy kompetanse og forståelse for trafikkens mekanismer, og derfor kan vi også tilby et komplett utvalg av tjenester innen arbeidsvarsling og trafikkavvikling.

Vårt dekningsområde inkluderer Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Midt-Norge. Her har vi gjort mange oppdrag og sørget for at trafikken på en trygg og smidig måte flyter videre. Blant våre tjenester er arbeidsvarsling med eller uten ledebil, manuell trafikkavvikling ved store arrangementer som blant annet konserter, idrettsstevner og lignende, følgebilkjøring under transportoppdrag og opplæring i arbeidsvarsling og trafikkdirigering.

Vi kan også bistå kjøpesentre med trafikkdirigering og/eller parkeringsassistanse under travle høytider eller ved behov, samt at vi kan utarbeide planer for arbeidsvarsling og skilting. Vår kompetanse innebærer også at vi kan ta på oss det praktiske arbeidet med skilting. Alle våre tjenester blir utført i henhold til lover og regler fra Statens vegvesen.

Trafikkavvikling som yrke

Ønsker du en spennende hverdag med mye reising der to arbeidsdager aldri er like, kan du bare ta kontakt med oss. Vi er autoriserte av Statens vegvesen og Vegdirektoratet til å holde kurs 1 for alle som skal utføre arbeid på de norske veier, samt at vi kan tilby kurs 3 for deg som ønsker å drive med manuell trafikkdirigering. Våre kurslokaler og fasiliteter befinner seg på Jessheim, nær Gardermoen.

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling, er det bare å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie