Arbeidsvarsling med trafikkdirigering

Vi har lang erfaring innen arbeidsvarsling med manuell trafikkdirigering på Østlandet, Vestlandet, Sørlandet og i Midt-Norge. Etter mange oppdrag er vi oss bevisst på hvilken ansvarsfull jobb vi har og derfor er også våre medarbeidere hundre prosent konsentrerte om oppgaven når vi er ute i felten og jobber. Dette er nødvendig om vi skal kunne opprettholde en trygg og effektiv avvikling av trafikken.

Når det gjelder arbeidsvarsling inkluderes manuell trafikkdirigering og man kan velge om man ønsker en ledebil til kolonnekjøring eller ikke. Dette avhenger naturligvis av de lokale forhold og eventuelt veiarbeid. For oss vil sikkerheten alltid være i førersetet og med mange forskjellige oppdrag bak oss sørger vi for trygghet på veien uansett hvilket oppdrag vi er ute på. Erfarne sjåfører, høy kompetanse og en god forståelse av trafikkens mekanismer hjelper oss å avvikle trafikken på en trygg og sikker måte for både bilister og veiarbeidere.

Vi kan også tilby følgebil i forbindelse med større transportoppdrag. Med en erfaren sjåfør og en forskriftsmessig utstyrt følgebil hjelper vi lasten med å nå sitt mål på en effektiv måte. Vi tilbyr også parkeringsassistanse og manuell trafikkdirigering i forbindelse med større arrangementer som for eksempel idrettsstevner eller konserter.

Jobbe med arbeidsvarsling og trafikk

Vi er autoriserte av Statens vegvesen til å arrangere kurs 1 for alle som skal arbeide på norske veier og kurs 3 for alle som ønsker å arbeide med trafikkdirigering og arbeidsvarsling. Våre kurslokaler finner du på Jessheim, ikke langt unna Oslo Lufthavn Gardermoen.

Ønsker du mer informasjon om arbeidsvarsling og manuell trafikkdirigering er det bare å ta kontakt med oss.

Se våre tjenester

Trafikkdirigering

Arbeidsvarsling

Sperring

Skiltvedtak

Montasje

Utleie